puhdistuskalusto jyväskylä cetelse
puhdistuskalusto jyväskylä cetelse
banneritesti
banneritesti

Suurtehoimurit

Amphitec -suurtehoimurien suunnittelussa lähtökohtana on ollut niiden suuri hyötykuorma, yksinkertaisuus sekä hyvä käsiteltävyys. Tämän päivän tarpeita vastaava suorituskyky on myös maksimaalinen ja energiataloudellinen. Tästä voit tutustua tarvikkeiden verkkokauppaan.

Sibilia -imulaitteet soveltuvat pienempiin käyttötarpeisiin ja esimerkiksi keskusimu- ja purkujärjestelmiin.

suurtehoimurit

Amphitec B. V.

Amphitec B. V. on erikoistunut suurtehoimulaitteisiin joita valmistetaan autoalustalle ja puoliperävaunulle sekä irrotettavina koukkulaitesovitteisina yksikköinä. Mallistossa on myös teollisuuden korkeapaine- ja imutehtäviin tarkoitettuja imupaineyhdistelmälaitteita. Nämä laitteet varustetaan kylmiä olosuhteita varten vesipainelaitteiden lämmityksellä ja ne on asennettu eristettyyn tilaan. Vesipumppuvaihtoehtoja löytyy kunnallistekniikan puhdistusta ja teollisuuden korkeapainepesutehtäviä varten. Laitteita toimitetaan myös ADR- ja ATEX -hyväksyttyinä.

AmphitecKäytetyt imurit

Atec Rental B.V

Atec Rental B.V toimii yhteistyössä Amphitecin kanssa ja on erikoistunut laitevuokraukseen.Laitteen vuokra-aika voi olla muutamasta viikosta jopa useammaksi vuodeksi.

Atec Rental

Sibilia

Sibilia valmistaa kuivan materiaalin imulaitteita pienempään kokoluokkaan, kuten pakettiautolla siirrettäviin perävaunuihin, samoin tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset keskusimulaitteistot teollisuuslaitoksiin.

Siblia